Trilógia lesných húb so strúhanými zemiakmi
Gabriel Piešťanský a Ján Dudáš
Grand hotel Praha v Tatranskej Lomnici, 9. novembra 2014
Grand hotel Praha v Tatranskej Lomnici, 9. novembra 2014
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
10
porcií
porcií
15-30 minút
príprava
príprava
90 minút
na 155 °C
na 155 °C
Postup
-
1
Grilovaný šampiňón s cesnakom a bylinkami, smrček na červenom portskom víne, kuriatka pomaly pečené na rozmaríne.
- 2
Surové zemiaky si nakrájame na tenulinké plátky, pridáme vajcia, soľ, korenie a na vymastený plech maslom, vysypaný strúhankou rovnomerne poukladáme.
- 3
Dáme piecť na 155°C na 1,5 hodiny. Podávame na bešameli.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
ja viem ze figel je v tom ake ingrediencie pouziju na dochutenie
na tej hubke na obrazku nieco fialove je (?)
na kuriatkach identifikujem tymian a na sampinone rozmarin...
takto napisany recept mne pride len ako reklama, ale OK viem s tym zit ;-)