Trenčiansky párok s fazuľou

janka5 - fotkajanka5, 2. januára 2013
Trenčiansky párok s fazuľou
Foto: janka5

Suroviny

200 g
9 ks
1 ks veľký
1
1
 (na zahustenie)




Postup

  1. 1

    Fazulu si namočíme den predtým. Potom ju uvaríme do mäkka.

  2. 2

    Zlejeme čast vody, môžeme aj všetku a prilejeme parad. pretlak. Pridame na drobno nakrajanú cibuľu a nechame trochu povariť. Osolíme okoreníme pridame prelisovany cesnak.

  3. 3

    Na zjemnenie a pripadne zahustenie prilejeme trošku mlieka s rozmiešaným solamylom.Nakoniec pridáme na kolieska nakrájane parky a ešte chvíľu varíme.A hotovo,podávame s chlebom.Dobrú chuť.

Diskusia k receptu

libling
:))))) čo sme sa tohoto pojedli na trampoch:))) dakujem za pripomenutie:)))
ketty3811
Vitaj na VARECHE Trebišovčanka.:-) Toto by mohlo u nás doma chutiť.
frezia68
Mne si tiež pripomenula stanovanie,trampovanie.....to už bolo dááávno :-))),ale z tej konzervy chutilo a neškodí uvariť doma :-)
honestka
robievam s rozdielom, ze ju zapekam v rure s pridanim javoroveho sirupu.
taka pecena fazula je dobra samostatne alebo ako priloha.
fajnotka, dala by som si z tejto tojej narychlo.
mesiar50
Je to jednoduché,ale dobré jedlo.Ten zemiakový škrob ma tam chytil.
Dobrý ťah
helca103
stará dobrá klasika, v minulosti som sa toho doslova prejedla. No vždy je to moje obľúbené ale už nie z konzervy ale keď si urobím sama doma. Kto neskúsil môže ľutovať :-)
medulienka122
Presne ako @helca103 , bola to v dávnoveku moja najkonzerva, teraz by mi bolo treba aj 5-6 kusov, tak radšej hodím fazuľu do kuchty a za pár minút je obed na svete, len ja robím klasicky so zápražkou
evanaaa
Konzervu som ani ja nejedla, ale raz, kedysi dávnejšie som toto robila, len už neviem podľa akého postupu, len viem, že som mlieko nedávala, ale niečo štipľavé.
janko38
nemal som doma bielu fazuľu ale urobil som s takou strakatou a tiež nám chutilo. Ďakujem za recept




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia