Foto: janka5
Postup
-
1
Fazulu si namočíme den predtým. Potom ju uvaríme do mäkka.
- 2
Zlejeme čast vody, môžeme aj všetku a prilejeme parad. pretlak. Pridame na drobno nakrajanú cibuľu a nechame trochu povariť. Osolíme okoreníme pridame prelisovany cesnak.
- 3
Na zjemnenie a pripadne zahustenie prilejeme trošku mlieka s rozmiešaným solamylom.Nakoniec pridáme na kolieska nakrájane parky a ešte chvíľu varíme.A hotovo,podávame s chlebom.Dobrú chuť.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
taka pecena fazula je dobra samostatne alebo ako priloha.
fajnotka, dala by som si z tejto tojej narychlo.
Dobrý ťah