Foto: baska5615
Tento recept som raz dávno objavila na internete, a zapamätala som si z neho len podstatu- miesto obyčajného pizzového korpusu použiť tortillu. A tak Zobraziť celý popisTento recept som raz dávno objavila na internete, a zapamätala som si z neho len podstatu- miesto obyčajného pizzového korpusu použiť tortillu. A tak som sa toho nápadu chytila, a vznikla pre mňa oveľa chutnejšia a menej kalorická sestra dobre známej pizze.
porcia
príprava
na 200 °C
Postup
-
1
Najprv si pripravíme zmes, ktorá pôjde na tortillu. Dve malé cherry paradajky zbavíme šupky sparením. Následne na to ich rozmixujeme s lyžičkou olivového oleja, štipkou soli, strúčikom cesnaku a bazalkou (môže sa tam pridať korenie/bylinka podľa vlastného výberu, ale ja mám slabosť pre bazalku). Zmesou potrieme tortillu vopred pripravenú na plechu.
- 2
Na potrenú tortillu naukladáme zvyšné nakrájané cherry paradajky a mozarellu, dochutíme ďalšou dávkou bazalky.
- 3
Takto pripravenú tortilu pečieme približne 10 minút pri 200° C. Po vybratí z rúry ju môžeme preložiť na polovicu, ľahšie sa bude jesť. Dobrú chuť. :)
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
A ostatným ďakujem za názory :)