Foto: piglin
Tak toto som dnes upiekla...len tak
10
porcií
porcií
20 minút
príprava
príprava
30 minút
na 180 °C
na 180 °C
Suroviny
Korpus: | |
10 ks |
|
20 dg |
|
20 dg |
|
1/3 bal |
|
Punč: | |
1,5 dl |
|
6 PL |
|
1 dl |
|
1/2 bal. |
|
|
|
MMF fondán: | |
1 bal. |
|
1 KL |
|
55 g |
|
500 g |
|
Postup
-
1
Žĺtka vyšľaháme s práškovým cukrom. Bielka vyšľaháme na tuhý sneh. postupne pridávame žĺtka a múku zmiešanú s práškom do pečiva. Upečieme 2 tenké a 1 hrubý plát.
- 2
Pripravíme si punč, prevaríme všetky ingrediencie okrem farby. Punč zafarbíme na červeno. Tenký plát natrieme lekvárom, priložíme hrubý plát, ktorý postupne polievame pučom, kým nepresiakne. potrieme lekvárom, priložíme tenký plát.
- 3
Cukríky s cerou a kyselinou citrónovou dáme do mikrovlnky a postupne po 15 sekundách ohrievame a vždy premiešame. Cca. po 45 sekundach su cukriky roztopene, primiešame práškový cukor. Vyformujeme hmotu podobnú plastelíne, ktorou zdobíme tortu.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
to nie sú jej stránky....čítajte komentáre
alebo aj tu