4-6
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
120-150 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Nakrájanú slaninu dáme roztopiť, pridáme masť a nakrájanú cibuľu, ktorú osmažíme do sklovita. Pridáme na krájané hovädzie mäso a podusíme ho vo vlastnej šťave. Po polhodine pridáme bravčové mäso a po štvrťhodine teľacie mäso.
- 2
Mäsovú zmes osolíme, opaprikujeme a podusíme vo vlastnej šťave (podľa potreby podlievame vodou). K zmäknutému mäsu pridáme nakrájanú papriku a po 10 minútach olúpané a nakrájané rajčiny.
- 3
Nakoniec prilejeme osolenú kyslú smotanu, ktorú sme zmiešali s hladkou múkou a necháme zovrieť. Pred podávaním posypeme červenou paprikou a kúskami čerstvej zeleniny.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu