Foto: valina
Môj vlastný recept ako pohostenie pre návštevu.
10
porcií
porcií
30 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Vodu dáme zovrieť a necháme roztopiť bujón. Potom v miske zmiešame všetku zeleninu, niektorú nakrájame, nakrájame šunky, pridáme smotanu, tatársku omáčku.
- 2
Do rozpustenej vody s bujónom pridáme sáčok želatíny, necháme 10 min. naboptnať a ešte teplé vlejeme do pripravenej misky so zeleninou, smotanou a tatárkou.
- 3
Formu srnčieho chrbta vyložíme potravinovou fóliou, alebo alobalom a zmes tam vlejeme. Prikryjeme alobalom a necháme stuhnúť do druhého dňa.
Tiež terina:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
a kopa dalsich: www.google.sk/search?q=vaj%C3%AD%C4%8Dkov%C3%A1+tla%C...
Presne, toto nie je žiadna terina. Terina je úplne niečo iné