Foto: podravka
Komerčný recept
Toto jedlo je nie len vhodné na dlhé zimné večery, ale môžete ho spokojne podávať aj v lete na terase ako desiatu Zobraziť celý popisKomerčný recept
Toto jedlo je nie len vhodné na dlhé zimné večery, ale môžete ho spokojne podávať aj v lete na terase ako desiatu
alebo olovrant.
porcie
príprava
Postup
-
1
V miske zmiešame jemný Ajvar Podravka s olejom.
- 2
Všetky kúsky chleba potrieme najprv maslom a potom pripravenou zmesou z Ajvaru.
- 3
Na 4 kusy potretého chleba naukladáme plátky syra a zakryjeme ich zvyšnými 4 kusmi.
- 4
Na panvici (odporúčame teflónovú) zahrejeme olej a pridáme sendviče. Opečieme ich zľahka cca 2 - 3 minúty z každej strany.
- 5
Pred podávaním rozrežeme sendviče stredom tak, aby sme dostali trojuholníky, posypeme petžlenovou vňaťou, pridáme šalát a podávame teplé.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu