Teplé sendviče s Ajvarom

podravka - fotkapodravka, 7. februára 2017
Teplé sendviče s Ajvarom
Foto: podravka

Komerčný recept
Toto jedlo je nie len vhodné na dlhé zimné večery, ale môžete ho spokojne podávať aj v lete na terase ako desiatu Zobraziť celý popis
Komerčný recept
Toto jedlo je nie len vhodné na dlhé zimné večery, ale môžete ho spokojne podávať aj v lete na terase ako desiatu alebo olovrant.

4
porcie
20 minút
príprava

Suroviny

8 ks
100 g
4 plátky
1 lyžica
40 g




Postup

  1. 1

    V miske zmiešame jemný Ajvar Podravka s olejom.

  2. 2

    Všetky kúsky chleba potrieme najprv maslom a potom pripravenou zmesou z Ajvaru.

  3. 3

    Na 4 kusy potretého chleba naukladáme plátky syra a zakryjeme ich zvyšnými 4 kusmi.

  4. 4

    Na panvici (odporúčame teflónovú) zahrejeme olej a pridáme sendviče. Opečieme ich zľahka cca 2 - 3 minúty z každej strany.

  5. 5

    Pred podávaním rozrežeme sendviče stredom tak, aby sme dostali trojuholníky, posypeme petžlenovou vňaťou, pridáme šalát a podávame teplé.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia