Foto: libusa57
Tento prívar som sa naučila varit podla knihy:kucharka Ludmily Dankovej.Recept pochadza od dolnozemských slovákov.No časom som urobila nejake zmeny,používam viac bylinky a dohliadam na Zobraziť celý popisTento prívar som sa naučila varit podla knihy:kucharka Ludmily Dankovej.Recept pochadza od dolnozemských slovákov.No časom som urobila nejake zmeny,používam viac bylinky a dohliadam na to aby to bolo zdravé ale musí byt aj chutné!
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Tekvičky ošupeme a nakrajame na kocky.Osolime.V hrnci si usmažime cibulu a pridame tekvičky,podlejeme troškou vody.Pridame bylinky, koreniacu zeleninovu zmes a mlete čierne korenie.Dusime pokial tekvičky nie su makke ale nesmu byt ani rozvarene.Pridame mletu červenu papriku ,premiešame a pridame smotanu. Ja som použila sladku a inokedy použivam aj kyslu.Podla chuti.Mne chuti aj aj :-). Dobru chut!
Diskusia k receptu