Tekvicový krém
			   Martin Ftorek
šéfkuchár reštaurácie Good Five v Bratislave, 19. októbra 2012
		   
		   šéfkuchár reštaurácie Good Five v Bratislave, 19. októbra 2012

Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
Postup
- 
                                                    1
                                                    
V hrnci zarestujeme cibuľu, pridáme nakrájanú tekvicu zbavenú jadra a očistenú mrkvu. Podusíme asi 5 až 10 minút, zalejeme vývarom necháme zovrieť a varíme, až kým sa tekvica nerozpadáva.
- 2
 Dochutíme soľou, tamari a korením. Vymixujeme na jemný krém.
- 3
 Dekorujeme čerstvou žeruchou, na sucho restovanými nelúpanými tekvicovými semienkami alebo tekvicovým olejom.
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
 - 2
 





 


Diskusia k receptu