Tatarská omáčka za 5 sekúnd

mamamagda - bez fotkymamamagda, 7. júna 2013

Je to rýchlo spravené a môžeš si pridať ingrediencie aké máte radi.Môže to byť cesnak, bazalka...Dôležite je aby ste použilly pohár z úzkym dnom ( priemere ponorného mixéra ),ja používam pivový pohár.Suroviny aby boli rovnakej teploty.

10 minút
príprava

Suroviny

2 ks
2 dcl
štipka
1 ČL
1 ČL
1 menšia
1 - 2 ČL
podľa chuti
1 ks
podľa chuti

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Do pohára dáme žĺtka,olej, soľ, ocot, cukor, postrúhanú cibuľu a uhorku, horčicu a korenie.

  2. 2

    Mixér ponoríme až na dno pohára, zapneme a POMALY!!!!! ťaháme na vrch asi 5-6 sekund.

  3. 3

    Môžeme ešte podľa seba dochutiť ak je málo kysla, pridávame už iba citrón. A máme hotovo.

Recept je zaradený do kategórií:
Prílohy a omáčky, Studené pokrmy

Diskusia k receptu


Najsrdiečkovanejšie komentáre Ukáž celú diskusiu
Keď salmonelu , tak radšej od tataráku , ako od tatarskej :-)))