Tart s jahodami, bielou čokoládou a lieskovcami
Foto: frommykitchendotcom
Postup
-
1
Maslové sušienky rozdrvíme v sekáčiku, pridáme roztopené maslo a mlieko (možno nebude potrebné všetko). Dobre premiešame a hmotu natlačíme do formy na tart s priemerom 24 cm.
- 2
Jahody umyjeme a nakrájame na štvrtiny. Opražené lieskovce len nasekáme, aby boli väčšie kúsky. Jahody a lieskovce rovnomerne nasypeme na sušienkový korpus.
- 3
Nalámanú bielu čokoládu zalejeme horúcou smotanou. Necháme chvíľu postáť a potom dohladka vymiešame. Ganache opatrne nalejeme na jahody s lieskovcami. Necháme dobre stuhnúť na pár hodín v chlade.
Tiež tart:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu