Tanier z rýb a cestovín ramen
Tomáš Szabados
kuchár boutique hotela Mama´s v Bratislave, 19. februára 2012
kuchár boutique hotela Mama´s v Bratislave, 19. februára 2012
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
10 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
Vývar miso: | |
80 g |
|
10 g |
|
50 g |
|
15 g |
|
Ostatné suroviny: | |
40 g |
|
40 g, čerstvé |
|
10 g |
|
40 g |
|
10 g |
|
40 g |
|
4 ks |
|
400 g (pšenično-vajčené) |
|
10 g |
|
Postup
-
1
Vývar: Do studenej vody dáme kombu riasu a necháme zovrieť vodu, pridáme bonito tuniaka a prevaríme dve minúty. Precedíme a primiešame miso pastu. Dochutíme hondashi bujónom.
- 2
Podávanie: Do veľkej polievkovej misky pripravíme uvarenú cestovinu ramen, na ňu uložíme tuniaka, lososa, mušle hokigai, vopred namočené wakame riasy, nakrájané shitake huby, čili, opečené tofu a všetko zalejeme horúcou polievkou miso. Ozdobíme koriandrom a podávame.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu