Tagliatelle s kuracím mäsom a špargľou

pinpo - fotkapinpo, 16. apríla 2016
Tagliatelle s kuracím mäsom a špargľou
Foto: pinpo

Top cestoviny s mäsom a šparglou ... Rychle a chutne

Suroviny

500 g
10 ks
1/2 ks
5 ks
300 g

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Dáme si variť cestoviny. Medzitým si pripravíme huby. Do panvice dáme olivovy olej, huby, soľ a orestujeme do mäkka. Keď sú hotové, tak ich rozmixujeme. Je to ako hubové pesto. Na panvici roztopíme maslo, pridáme rozmixované huby, čili a premiešame, dáme bokom. Na 2 panvici si orestujeme mäso, pridáme vegetu, čierne korenie a restujeme 5 min. Potom pridáme špargľu a restujeme spolu s mäsom 2 min, potom pridáme hubovú zmes a nakoniec cestoviny a premiešame. Prajem dobru chut

Recept je zaradený do kategórií:
Cestoviny, Kuracie mäso, Huby, Hlavné jedlá, Obed, Večera, Oprážané

Diskusia k receptu

mirop
neni skoda na sparglu sypat vegetu? teda ja by som to do jedla nedaval vobec, ale spargla mi pride skoda, aby bola zasypana vegetou...