Tagliatelle s krémovou kešu omáčkou fotorecept
Foto: zirafninka1
Postup
-
1
Cestoviny uvaríme podľa návodu. Pripravíme si ostatné suroviny.
-
2
Kešu oriešky dáme do mixéra a rozmixujeme na veľmi jemno. Vodu privedieme k varu a postupne pridávame ku kešu. Stále mixujeme (cca 5 minút).
-
3
Ku kešu omáčke pridáme cesnak,
-
4
lahôdkové droždie,
-
5
olivový olej,
-
6
citrónovú šťavu, soľ a čierne korenie.
-
7
Kým sa cestoviny varia a omáčka mixuje očistíme a nakrájame si šampiňóny. Na malom množstve olivového oleja ich spolu s trochou tymiánu v panvici opekáme do mäkka.
-
8
Na záver prilejeme kešu omáčku, krátko povaríme (podľa hustoty), prípadne dochutíme.
-
9
Do panvice s omáčkou pridáme cestoviny a premiešame. Ihneď servírujeme.
Diskusia k receptu