Tagliatelle con salsiccia e funghi

gionima - fotkagionima, 17. mája 2012
Tagliatelle con salsiccia e funghi
Foto: gionima

Tento recept mam z jedneho talianskeho casopisu.Doma sme si ho velmi oblubili.

Suroviny

 -ale i ina cestovina
cca 300 g surová neudenà-salsiccia
250 g
1 ks
100 ml
 na posypanie
 polovicka
300 g




Postup

  1. 1

    Potrebne suroviny.

    Tagliatelle con salsiccia e funghi - obrázok 1
  2. 2

    Ocistime si hriby a cibulu a nekrajame.Taktiez si nakrajame na kusky i surovu klobasu.

    Tagliatelle con salsiccia e funghi - obrázok 2
  3. 3

    V panvici si ohrejeme olivovy olej a oprazime cibulku pridame nakrajane hriby a surovu klobasu.

    Tagliatelle con salsiccia e funghi - obrázok 3
  4. 4

    Pridame vino a nechame chvilu odparit.Pochvili pridame rajcinovu omacku,bobkovy list,rozmarin,sol a mlete cierne korenie.Povarime asi 15 minut.

    Tagliatelle con salsiccia e funghi - obrázok 4
  5. 5

    V osolenej vode si uvarime cestovinu.Uvarenu cestovinu polejeme omackou.Posypeme parmezanom.Ja parmezan moc nemusim tak som nedala.S poharikom cerveneho vinka je to super obedik :)

    Tagliatelle con salsiccia e funghi - obrázok 5

Diskusia k receptu

používateľ nemá avatar
plk
plk
Vyzera to viac nez dobre. Aj ked ja by som to bez tej klobasy (meso/udeniny nejem, a preto vraj nie som normalny). A veruze to aj vyskusam :-).
Dikes.
fotostano
óóóóóóó salsicciae milujem ... a keď sa trochu vysušia, to je dobrota
gionima
je to naozaj chutne a myslim,ze aj bez tej salsiccie to bude fain.
jarca
Receptik vyborny, len by bolo dobre doplnit ake a kolko tych hub je treba, dakujem a ukladam do KK
gionima
pravda ja som dala sampinony a tak 300 g ospravedlnujem sa :)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia