Foto: gionima
Tento recept mam z jedneho talianskeho casopisu.Doma sme si ho velmi oblubili.
Suroviny
-ale i ina cestovina |
|
cca 300 g surová neudenà-salsiccia |
|
250 g |
|
1 ks |
|
100 ml |
|
|
|
na posypanie |
|
polovicka |
|
|
|
|
|
|
|
300 g |
|
Postup
-
1
Potrebne suroviny.
-
2
Ocistime si hriby a cibulu a nekrajame.Taktiez si nakrajame na kusky i surovu klobasu.
-
3
V panvici si ohrejeme olivovy olej a oprazime cibulku pridame nakrajane hriby a surovu klobasu.
-
4
Pridame vino a nechame chvilu odparit.Pochvili pridame rajcinovu omacku,bobkovy list,rozmarin,sol a mlete cierne korenie.Povarime asi 15 minut.
-
5
V osolenej vode si uvarime cestovinu.Uvarenu cestovinu polejeme omackou.Posypeme parmezanom.Ja parmezan moc nemusim tak som nedala.S poharikom cerveneho vinka je to super obedik :)
Dikes.