Foto: Pravda - Ivan Majerský
4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
30 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Ryžu uvaríme podľa návodu na obale. Fritézu alebo panvicu s olejom rozpálime. Každú riasu naplníme uvarenou ryžou, zatočíme a obalíme v tempure, čo je cestíčko vytvorené z múky a vody, a potom v strúhanke panko. Vypražíme do zlatohneda.
- 2
V miske zmiešame lososa nakrájaného na kocky a majonézu.
- 3
Avokáda nakrájame na vejáriky a feferónky na kolieska.
- 4
Vypražené rolky zvrchu nakrojíme, mierne ich otvoríme a vkladáme do nich lososa, potom avokádo a miešaný šalát.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu