Šunková pena s koňakom
Zuzana Sisáková
šéfkuchárka zážitkovej reštaurácie Víno & Tapas v Poprade–Spišskej Sobote a spoluautorka projektu LadyChef, 30. decembra 2021
šéfkuchárka zážitkovej reštaurácie Víno & Tapas v Poprade–Spišskej Sobote a spoluautorka projektu LadyChef, 30. decembra 2021
Foto: Viki Sisáková
20 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Šunku nakrájame na malé kocky a rozmixujeme na jemnú pastu.
- 2
Smotanu vyšľaháme aj so stužovačom, a keď je na 95 percent vyšľahaná, pridáme do nej šunkovú pastu a koňak. Premiešame a ochutíme soľou, čiernym korením a nastrúhaným muškátovým orieškom.
- 3
Môžeme naservírovať do misky a podávať s kúskami chlebíka alebo s pečivom.
Tiež Šunková nátierka:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu