Reďkvičkovo-šunková nátierka

jack - fotkajack, 14. mája 2016
Reďkvičkovo-šunková nátierka
Foto: jack

Aj takto sa dajú využiť reďkvičky. Jednoducha príprava, ktorú zvládne hádam každý ľavou-zadnou.

10 minút
príprava

Suroviny

150 g alebo šunková saláma
2 ks (Apetito)
 podľa chuti
100 g
 štipka
 štipka

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Šunku nastrúhame na jablkovom strúhadle, pridáme tavené syry, môžte použiť aj iný, len ked sú trojuhoľníčkové, pridáme o 2 viac. Syr si predtým vyšľaháme. Môžme doň pridať aj 1 čajovú lyžičku masla.

  2. 2

    K šunke a syru nastrúhame reďkvičky. Tiež na jablkovom strúhadle. Na jemno nastrúhame tvrdý syr.

  3. 3

    Všetko dobre zmiešame a ochutíme podľa vlastnej chuti. Dobrú chuťku želám.

Diskusia k receptu


Najsrdiečkovanejšie komentáre Ukáž celú diskusiu
To musí byt vellmi chutné dala by som si. Šunku mám moc rada aj redkvičky mam velmi rada a o pomazankach ani nevravim pomazanky mam rada vsetky na hociaky spôsob davam 5*