Stuttgartské syrové špecle

Ľudovít Turčan
šéfkuchár Horského hotela Remata v Ráztočne, 20. apríla 2016
Stuttgartské syrové špecle
Foto: Ľuboš Pilc
4
porcie
10 minút
príprava
15 minút
tepelná úprava

Suroviny

8 ks
500 g
1 ks
100 ml

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Z múky, vajec a minerálky vytvoríme redšie cesto. Cez haluškové sitko pretláčame do vody „špecle“, ktoré sú dlhšie a tenšie ako naše halušky.

  2. 2

    Uvarené scedíme a dáme na panvičku s olejom. Zapečieme dochrumkava, pridáme nastrúhaný syr a zamiešame do zmesi. Hotové vyklopíme na tanier a navrch pridáme cibuľu nakrájanú a opečenú vo fritéze.

Diskusia k receptu


Najsrdiečkovanejšie komentáre Ukáž celú diskusiu
no,moze to byt dobre,vyskusam z polovicnej davky