Studený salámový šalátik, alebo slonie žrádlo :-)

diabambulka - fotkadiabambulka, 6. novembra 2011

no nech už je to čokoľvek chutí výborne...

10-15 minút
príprava

Suroviny

300 g
1 ks
4 ks
2 ks
2 ks
1 PL
2 PL
2 PL
3 PL
250 ml

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Jemnú salámu nakrájame na pásiky, pridáne najemno pokrájanú cibuľu, uhorky, nakrájané uvarené vajíčka, kukuricu. Všetko premiešame. Potom zmiešame kečup, olej, ocot, worčestrovú omáčku.Takto pripravený nálev pridáme ku zmesi. Nakoniec vmiešame tatarsku omáčku. Necháme chvíľu postáť v chladničke. ( Najlepšie aspoň na tri hodiny ) Dobrú chuť...

Diskusia k receptu


Najsrdiečkovanejšie komentáre Ukáž celú diskusiu
škoda, že takéto jedlá vyzeraj, akoby ich už niekto zjedol a znovu vrátil na tanier…asi slon… i keď veľmi pochybujem, že by to slon žral, hoci to na vareche niekto ponúka aspoň raz týždeń čo týždeň:-(
@janmarlen : Slony tu nevyťahuj, určite majú viac rozumu než ty (možno ti ho zjedli), toto sa na jedlo NIKDY nehovorí, najprv niečo navar a potom kritizuj.