Študentské hrianky

panjan - fotkapanjan, 12. februára 2011
Študentské hrianky
Foto: panjan

Na tento recept /robievali sme si to za mlada a keď bolo vysoko do hrnca/ som si spomenul minule a tak sa podelím s Zobraziť celý popisNa tento recept /robievali sme si to za mlada a keď bolo vysoko do hrnca/ som si spomenul minule a tak sa podelím s Vami a aj som výsledok od fotil .

10 minút
príprava
10 minút
tepelná úprava

Suroviny

 starší
  uvarené na tvrdo




Postup

  1. 1

    Narežeme starší chlieb , urobíme hrianky ktoré potrieme cesnakom , pokvapkáme tekutým korením, natrieme jemne horčicou, poukladáme prerezané vajíčka , a ozdobíme kečupom - dobrú chuť k rýchlej večeri alebo raňajkám . Ako študenti sme sa toho nevedeli dojesť . K tomuto jedlu sa hodí dobrý ovocný čaj , alebo červené vínko.

    Študentské hrianky  - obrázok 1

Diskusia k receptu

klaura
naozaj dobrý tip na rýchle občerstvenie ... :)
hubata
Panjan - pamätám si ho aj takto: v Mliečnom bare na Gorkého v BA to predávali ako chleba vo vajíčku s oblohou. Noo... bol teda za 1,- Kčs troška viac obložený ešte rajčinou, paprikou a tuším že aj sardinkou. V tomto bare sme sa zastavovali keď sme blicovali pri Dunaji a prepadol nás hlad. Nebol si tam náhodou niekedy so mnou v roku pána .......
cchikung
My sme študentské hrianky nerobili s vajíčkom na tvrdo,ale s volským okom.Hrianku sme poliali worčesterskou omáčkou,potreli horčicou a kečupom a na to volské oko.Bolo to báječné,vďaka za pripomenutie.
darinocka
Podobný recept,obohatený o pokrájanú cibuľu, som tu uverejnila pod názvom Študentský biftek 5.decembra 2010.Je to skutočne pochúťka.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia