Foto: dorenika
Vegánska obmena chilli con carne.
10
porcií
porcií
5 minút
príprava
príprava
30 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
3 konzervy |
|
2 konzervy |
|
1,5 hrnčeka |
|
1 hrnček |
|
3 konzervy |
|
2 balenia (alebo na taco) |
|
2 ks |
|
4 PL |
|
0,5 l |
|
|
|
podľa chuti |
|
Postup
-
1
Recept na chilli con carne korenie tu: http://varecha.pravda.sk/recepty/chilli-con-carne-/37629-recept.html Ja ale používam kupované,z pohodlnosti ako inak. Na oleji osmažíme nakrájanú cibuľu,keď je mäkká pridáme všetky konzervy aj s nálevmi,šošovicu a cez noc namočený hrach.Korenie a vodu,varíme dokiaľ nieje hrach mäkký a je to dostatočne husté.Pridáme soľ a chilli podľa chuti.
- 2
Podavame s teplým celozrnným pitta chlebom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
@nadia56 no hlavne chut robia tie nalevy potom netreba vela solit je to viacmenej dosolene,ale ak vyskusas zo susenych tak napis ze ci bolo dobre aj tak :)