Dočítala som sa v diskusií, že chcete začať piecť medovníčky, aby zmäkli do Vianoc. Ponúkam recept na medovníčky, ktoré sú mäkké hneď, ale tiež Zobraziť celý popisDočítala som sa v diskusií, že chcete začať piecť medovníčky, aby zmäkli do Vianoc. Ponúkam recept na medovníčky, ktoré sú mäkké hneď, ale tiež ich začínam piecť už v novembri, pretože do Vianoc zjeme aj tri dávky. Vždy keď padne ortuť v teplomeri k nule začínam ich piecť.
príprava
na 160 °C
Postup
-
1
Všetko spolu zmiesime a môžeme odložiť do chladničky aj na niekoľko dní, ale dá sa piecť z neho aj hneď. Chutia úžasne - ale pozor pri pečení napuchajú!!! pred pečením potrieť rozšľahaným vajíčkom. Môžete zdobiť cukrovou polevou, ale u nás je to zbytočné, pretože sa hneď zjedia, takže do nich iba strčím orech a upečiem. Pečiem v teplovzdušnej rúre na 160 stupňov, kým nie sú ružové.
Diskusia k receptu