Stehno na hrášku

hviezdickaz - fotkahviezdickaz, 16. septembra 2012
60 minút
tepelná úprava

Suroviny





Postup

  1. 1

    Množstvá neuvádzam, každý si ich upraví podľa počtu stravníkov.

  2. 2

    Cibuľu orestujeme na masti, pridáme na kocky nakrájané stehno a necháme ho zatiahnuť. Potom ho mierne osolíme, okoreníme, pridáme trošku rasce a červenú mletú papriku. Podlejeme vývarom a dusíme cca.40 min. Potom pridáme mrazený hrášok, mäsko premiešavame a podlievame vývarom. Keď je mäso mäkké, zahustíme ho solamylom,ktorý je rozmiešaný v troške vody a necháme ho prevariť ešte 3 min. Podávame s ryžou.

Diskusia k receptu

mirkamt
Podobné robievam, ale bez zahusťovania a najradšej s tarhoňou.
jody
jéj, to by som si zaraz dala, ešte zmeň názov na princezná na hrášku a budem úúúúplne spokojná :D




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia