Foto: hviezdickaz
60 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Množstvá neuvádzam, každý si ich upraví podľa počtu stravníkov.
- 2
Cibuľu orestujeme na masti, pridáme na kocky nakrájané stehno a necháme ho zatiahnuť. Potom ho mierne osolíme, okoreníme, pridáme trošku rasce a červenú mletú papriku. Podlejeme vývarom a dusíme cca.40 min. Potom pridáme mrazený hrášok, mäsko premiešavame a podlievame vývarom. Keď je mäso mäkké, zahustíme ho solamylom,ktorý je rozmiešaný v troške vody a necháme ho prevariť ešte 3 min. Podávame s ryžou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu