/ 2290. stránka

  • Ovocné želé s vodkou

    Ovocné želé s vodkou

    Ak sa vám zdajú koláče príliš obyčajné, vyskúšajte osviežujúci dezert v neodolateľnej kombinácii s čerstvým ovocím, bez tuku a so želatínou...

  • Kuracie karí s ryžou

    Kuracie karí s ryžou

    Krájajte pekne najemno - k orientálnej kuchyni to patrí. Vďaka tomu sa jedlo jednoducho naberá paličkami (Čína, Japonsko) či vidličkou, ktorá sa používa v Thajsku (spolu s lyžicou - nože netreba). V kuracom karí...

  • Club Sandwich

    Club Sandwich

    Chystáte večierok a neviete ako prekvapiť hostí? Inšpirujte sa lahodným receptom šéfkuchára Petra Kulčára.

  • Lobster spaghetti

    Lobster spaghetti

    Chystáte večierok a neviete ako prekvapiť hostí? Inšpirujte sa lahodným receptom šéfkuchára Petra Kulčára.

  • Grilované krevety

    Grilované krevety

    Chystáte večierok a neviete ako prekvapiť hostí? Inšpirujte sa lahodným receptom šéfkuchára Petra Kulčára.

  • Miešaný šalát s kačacím mäskom a mangom

    Miešaný šalát s kačacím mäskom a mangom

    Chystáte večierok a neviete ako prekvapiť hostí? Inšpirujte sa lahodným receptom šéfkuchára Petra Kulčára.

  • Grilovaný kozí syr na sladkých zemiakoch a maslovej tekvici

    Grilovaný kozí syr na sladkých zemiakoch a maslovej tekvici

    Chystáte večierok a neviete ako prekvapiť hostí? Inšpirujte sa lahodným receptom šéfkuchára Petra Kulčára.

  • Karfiolový paprikáš

    Karfiolový paprikáš

    Karfiol možno variť, dusiť, zapekať či opekať s vajcami ako mozoček, smažiť, podávať ako nákyp či puding. Tento recept pre vás pripravil šéfkuchár Ľubomír Šmindák.

  • Bavorské karfiolové placky

    Bavorské karfiolové placky

    Karfiol možno variť, dusiť, zapekať či opekať s vajcami ako mozoček, smažiť, podávať ako nákyp či puding. Tento recept pre vás pripravil šéfkuchár Ľubomír Šmindák.

  • Zapekaný karfiol so šunkou a syrom

    Zapekaný karfiol so šunkou a syrom

    Karfiol možno variť, dusiť, zapekať či opekať s vajcami ako mozoček, smažiť, podávať ako nákyp či puding. Tento recept pre vás pripravil šéfkuchár Ľubomír Šmindák.

  • Vyprážaný karfiol s pažítkovou omáčkou

    Vyprážaný karfiol s pažítkovou omáčkou

    Karfiol možno variť, dusiť, zapekať či opekať s vajcami ako mozoček, smažiť, podávať ako nákyp či puding. Tento recept pre vás pripravil šéfkuchár Ľubomír Šmindák.

  • Marinovaný losos – Gravadlax s horčicovou omáčkou

    Marinovaný losos – Gravadlax s horčicovou omáčkou

    Losos má výborné, krehké mäso, ktoré je nielen ľahko stráviteľné, ale aj veľmi zdravé a všestranne využiteľné v kuchyni. Tento recept pre vás pripravil šéfkuchár Vojtech Artz.

  • Lososový tatarák na pomaranči, citróne a bazalke

    Lososový tatarák na pomaranči, citróne a bazalke

    Losos má výborné, krehké mäso, ktoré je nielen ľahko stráviteľné, ale aj veľmi zdravé a všestranne využiteľné v kuchyni. Tento recept pre vás pripravil šéfkuchár Vojtech Artz.

  • Grilovaný filet z lososa na špenáte a pečených zemiakoch

    Grilovaný filet z lososa na špenáte a pečených zemiakoch

    Losos má výborné, krehké mäso, ktoré je nielen ľahko stráviteľné, ale aj veľmi zdravé a všestranne využiteľné v kuchyni. Tento recept pre vás pripravil šéfkuchár Vojtech Artz.

  • Cestoviny s krémovým údeným lososom

    Cestoviny s krémovým údeným lososom

    Losos má výborné, krehké mäso, ktoré je nielen ľahko stráviteľné, ale aj veľmi zdravé a všestranne využiteľné v kuchyni. Tento recept pre vás pripravil šéfkuchár Vojtech Artz.

  • Rukolový šalát s grilovanou broskyňou, ricottou a zálievkou

    Rukolový šalát s grilovanou broskyňou, ricottou a zálievkou

    Broskyne prepolíme, pokvapkáme ich olivovým olejom a grilujeme ich na rozpálenom grile. Rukolu premyjeme a pokvapkáme olivovým olejom, ochutíme soľou a korením.

  • Recept bez obrázku

    Zeler s rajčinami

    Zeler nastrúhame na drobné kocky, pokropíme citrónovou šťavou, zmiešame so smotanou a osolíme.

  • Krevety na grile s grilovaným baklažánom

    Krevety na grile s grilovaným baklažánom

    Baklažán nakrájame na pásiky, osolíme a necháme cca 5 minút stáť.

  • Recept bez obrázku

    Zapekaná cuketa s balkánskym syrom

    Do hrnca dáme rozohriať trochu masla a olivový olej, vložíme doň šampiňóny pokrájané na plátky a dusíme. Medzitým očistíme cuketu, nastrúhame ju na rezance (trochu z nich odložíme nabok) a pridáme k duseným šampiňónom, osolíme, pridáme...

  • Recept bez obrázku

    Kurča po taliansky

    Kurča umyjeme, osušíme a pokrájame na menšie kúsky. Na oleji speníme pokrájanú cibuľu, pridáme roztlačený cesnak, kúsky kurčaťa a opražíme.

TV Varecha TV Varecha logo
Inšpirácie z nových receptov
TOPlist