30 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
800 g |
|
|
|
|
|
125 g |
|
100 g |
|
40 g |
|
40 g |
|
500 ml |
|
|
|
|
|
40 g |
|
80 g |
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Mrazené rybie filé pokvapkáme citrónom, osolíme a uvaríme. Potom ho rozdelíme na menšie kúsky. Očistené pokrájané šampiňóny udusíme na masle. Potom si pripravíme omáčku zo zápražky zo 40 g masti a 40 g múky, ktorú zalejeme 0,5 l vody, v ktorej sme varili rybu.
- 2
Omáčku prichutíme sardelovou pastou, soľou, korením a pridáme šampiňóny. Kúsky uvareného filé poukladáme do vymastenej ohňovzdornej misy, zalejeme hustou omáčkou, navrch poukladáme lístky masla a husto posypeme strúhaným syrom. Zapekáme v rúre 25 - 30 minút do ružova.
Zaujímavé video z archívu TV Varecha
Tipy na články
Ďalšie recepty
- 2
Diskusia k receptu