Foto: evusik
V komore som objavila špenátové špagety - padli za obeť dnes na obed :-)
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Špenátové špagety si uvaríme tak ako máme radi....
-
2
cibuľu nakrájame na drobno a opražíme, pridáme na plátky nakrájaný cesnak a krátko opražíme a necháme trochu vychladnúť
-
3
do misky si dáme tuniaka, nakrájané olivy, cibuľku s cesnakom a petržlenovú vňať
-
4
uvarené špagety necedíme ani neoplachujeme ale ich z horúcej vody vyberieme a dáme priamo do misky, kde ich zmiešame s pripravenými surovinami
-
5
polejeme olivovým olejom....
-
6
posypeme petrželkou a na drobno pokrájanými rajčinami.... v tomto recepte som nepoužila ani soľ, ani žiadne korenie.... ja všeobecne solím veľmi málo a tu sa mi zdalo, že to nie je vôbec potrebné... nikto si nesťažoval a ani nepýtal soľničku alebo koreničku....
Diskusia k receptu