Foto: kecemis
Tento recept ponuka mnoho kombinacii. Ja som dnes zvolil spenat a cicer, vareny, alebo z konzervy, ale da sa pouzit cokolvek ine podla vlastnej Zobraziť celý popisTento recept ponuka mnoho kombinacii. Ja som dnes zvolil spenat a cicer, vareny, alebo z konzervy, ale da sa pouzit cokolvek ine podla vlastnej chuti.
porcií
príprava
tepelná úprava
Suroviny
250 g |
|
1 l cerstve |
|
4-5 ks - strúčik |
|
1 ks vacsia |
|
3 ks veľká farebná mäsitá |
|
2 hrnček vareny |
|
2 PL |
|
30 ml |
|
,mleté čierne korenie |
|
cerstva |
|
lupienky |
|
Postup
-
1
Pokial sa pasta vari, pripravil som si, nakralal, farebne papriky, cervenu, zelenu, zltu na drobnejsie kusky. Ja k nim pridavam aj stiplavu papricku. Cibulu nakrajam na tensie kusky, spenat pokrajame na mensie kusky.
-
2
Do mixera sa dam polovicu spenatu, cesnak, olej, sal, korenie a feta syr. Rozmixovanu zmes si dam na pastu a premiesam.
-
3
Pridame ostatne suroviny, dosolit a dokorenit podla chuti a poriadne premiesat. Nakoniec podavame posypane mandlovymi lupienkami, petrzlenovou vnatkou a syrom podla chute. Ja som pouzil cheddar.
a mohol by mať u nás úspech aj s cícerom.