Španielska bravčovo– hovädzia pochúťka

redakcia - fotkaredakcia, 25. augusta 2009
60 minút
tepelná úprava

Suroviny

250 g
250 g
5 ks
200 ml




Postup

  1. 1

    Hovädzie a bravčové mäso pokrájame na plátky, vyklepeme ich, osolíme a okoreníme.

  2. 2

    Zemiaky pokrájame na kolieska a vyložíme nimi vymastenú a strúhankou vysypanú formu. Posypeme ich pokrájanou cibuľou, na ktorú poukladáme plátky mäsa.

  3. 3

    Na mäso položíme ďalšiu vrstvu zemiakov, cibule a zvyšné mäso. Zalejeme rozšľahanou kyslou smotanou, formu dokonale prikryjeme alobalom a varíme hodinu vo vodnom kúpeli.

  4. 4

    Podávame so zeleninovým šalátom.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia