10 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Dve cibule ošúpeme a nakrájame na kolieska, takisto aj umyté neošúpané zemiaky.
- 2
Mleté mäso zmiešame s múkou alebo strúhankou, červenou mletou paprikou, najemno pokrájanými 2 cibuľami a majoránom. Ochutíme soľou a čiernym korením. Dôkladne premiešame a necháme chvíľu odstáť.
- 3
Potom namočenými rukami tvarujeme malé guľôčky, ktoré striedavo napichujeme na kovové ihly – mäso, cibuľa, slanina, zemiak...
- 4
Celú špajľu môžeme ešte jemne posoliť. Grilujeme zo všetkých strán asi 10 minút.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu