Foto: archaa
Spagety more a hory
4
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
25 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Na olivovom oleji speníme cibulu s nasekaným strúcikom cesnaku, pridáme vopred namocené hríby a dobre ocistené musle.
- 2
Podlejeme vínom a krátko povaríme kým sa neodparí alkohol.
- 3
Pridáme rajciny z plechovky a dusíme pod pokrievkou, kým sa musle neotvoria a chute nespoja. Velmi mierne osolíme (z muslí sa uvolní morská voda, ktorá je slaná).
- 4
Medzitým si uvaríme spagety "AL DENTE" a po scedení ich pridáme do panvice k musliam a premiesame. Posypeme nasekanou petrzlenovou vnatou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
bozulka: je to velmi chutné s tými hríbmi a muslami dovedna :)
Je tam "mare", ale kde je "monti"?
milujem mušle a hríby :P
je tu ešte jeden veľmi pekný podobný recept, myslím, že autor použil mrazené slávky, pozri si ho, prosím:
varecha.pravda.sk/recepty/spagetti-vongole/21296-recept.h...