Špagety so zelenou fazuľkou, slaninou a rajčinami
Autor receptu: redakcia
Postup- Uvaríme Cestoviny. Fazuľky
očistíme, zbavíme vlákien,
rozkrojíme na polovicu
a v mierne osolenej vode uvaríme
domäkka, ale chrumkava.
Stačí len pár minút,
podľa kvality fazuliek.
- Hotové
fazuľky scedíme. Medzitým
v hlbšej panvici alebo kastróle
zohrejeme olej a opečieme
na ňom plátky slaniny.
- Opečenú slaninu vyberieme
a na vypečenom tuku osmažíme
cesnak, pridáme plátky
rajčín a smažíme ich z oboch
strán asi 5 minút.
- Stiahneme
z ohňa, osolíme a pridáme
k nim uvarené fazuľky. Zmes
s fazuľkami vmiešame do uvarených
cestovín, pridáme
opečenú slaninu, ochutíme čiernym korením a bazalkou
a podávame posypané nastrúhaným
parmezánom.
|