Špagetky s rajčinovo-zeleninovo-sójovou omáčkou
Najlepšie špagety :) U nás chutia viac ako s mäsom.
5
porcií
porcií
10 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Na olivovom oleji opražíme cibuľu, mrkvu a zeler pokrájané nadrobno, praženie urýchli mäknutie zeleniny a dodá omáčke chuť. Popritom si vo vriacej vode ochutenej bujónom povaríme 3-4 minúty sójovú drť.
- 2
Opraženú zeleninu zelejeme kečupom a paradajkami, pridáme tavený syr a sójovú drť. Okoreníme. Ak treba, pridáme trošku vody, a varíme do zmäknutia zeleniny cca 10 minút. Hotovo. Podávame so špagetami. Dobrú chuť.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu