Foto: kladika
Vhodný pri bezlaktózovej diéte, pri cukrovke aj celiakii, vegetariánov a bez vajíčka aj vegánov...Môjmu všežravému milovanému chutilo, prívarok vraj lepší ako s párkom a Zobraziť celý popisVhodný pri bezlaktózovej diéte, pri cukrovke aj celiakii, vegetariánov a bez vajíčka aj vegánov...Môjmu všežravému milovanému chutilo, prívarok vraj lepší ako s párkom a klobáskou- a ani unavený po obede nebol, ľahko na žalúdku....;-)
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Deň dopredu namočenú šošovicu zlejeme, zalejeme čistou vodou a uvaríme domäkka.
- 2
Cibuľu pokrájame nadrobno, opečieme ju na oleji, keď je dosklovita opečená, pridáme na malé kocky nakrájanú sójovú opekačku (sojaprodukt), mletú rascu, posypeme paprikou, pridáme na malé kocky pokrájané zemiaky, šošovicu, bobkový list a zalejeme asi 4dl mlieka.
- 3
Ďalšie mlieko pridávame postupne, uvedené množstvo je informatívne. Keď sú zemiaky mäkké, vlejeme do prívarku múku rozmiešanú s trochou mlieka a prevaríme. Dochutíme umeoctom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu