Sójové mäso mi nikdy nechutilo. No keďže som sa dala na zdravšiu stravu, dala som mu ešte raz šancu.A s manželikom sme prišli na tento veľmi chutný a rýchly recept :) mňam!
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
(kúsky) |
|
1 ks |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
štipka |
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Sójove kúsky varíme 10 minút vo vode s bujónom. Následne ich scedíme a vyžmýkame z nich prebytočnú vodu.
- 2
Z ostatných surovín pripravíme marinádu, v ktorej namáčame uvarené sójové mäso.
- 3
Z prudka osmahneme na panvici do zlatista.
- 4
Podávame napr. so zeleninovým rizotom a mrkvovym šalátom. Dobrú chuť. :)
Tiež sójové mäso:
Ďalšie recepty:
- 2
Diskusia k receptu