Foto: dvorka
Tento recept je v pôvodnej verzii na kuracie mäso. Ja som namiesto kuraciny urobila sójové kúsky, ktoré mám radšej. Ale určite urobím aj z Zobraziť celý popisTento recept je v pôvodnej verzii na kuracie mäso. Ja som namiesto kuraciny urobila sójové kúsky, ktoré mám radšej. Ale určite urobím aj z mäsa.
porcie
Postup
-
1
Sójové rezance som v kastróliku najskôr opiekla, pokiaľ mi v konvici zovrela voda. Zaliala som ich vriacou vodou, pridala trochu Magi koncentrátu, soli a nechala povariť asi 5 minút. Sójové mäso som zliala z vývaru. Dala som si rozohriať panvicu.
- 2
Vajíčko som si rozhabarkovala, trolinku posolila a vyliala na precedené sójové mäso. Dobre som premiešala, zasypala sezamom znova premiešala. Rozohriatu panvicu som potrela olejom, vysypala som na ňu zmes sójového mäsa, premiešala, aby sa kúsky nezlepili. Za občasného prehadzovania - miešania, som pomaly opekala.
- 3
Ako prílohu som urobila karfiolové pyré so strúhaným syrom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu