Foto: kajusiqq
Takto pripraviť možme akékoľvek iné mäsko:).....Prajem dobrú chuť:)
porcie
príprava
tepelná úprava
Suroviny
1/2 balíka |
|
2 lyžice |
|
podľa chuti |
|
|
|
1/2 veľkej |
|
|
|
podľa chuti |
|
200 ml |
|
100 - 150 g |
|
podľa chuti |
|
3-4 lyžice |
|
|
Postup
-
1
Sojove mäsko si dáme napučať do horucej vody zmiešanou s vegetou(30min) a pokvapkáme trochou sojovej omáčky(nieje nutne)..:)
-
2
Uvaríme si ryžu.Na oleji upražíme cibuľu.Po chvíľke pridáme šampiňon(ja som ma sterilizovane) potom do toho primiešame pretlak a chvíľku povaríme pridáme cukor,soľ,chili worcestersku omačku podľa chuti:)
-
3
Na druhej väčšej panvici si na troche oleja popražíme mäsko(ktoré sme zbavili šťavy):)......potom ho podlejeme vodou ktorú sme vytlačili zo sojoveho mäska:)...(10 min) Potom pridáme omáčku ku sojovému mäsku:)
-
4
Na miernom oni varíme asi 10-15 minút potom pridáme kukuricu(alebo zeleninku podľa chuti):)) a varíme ďalších 5 minút. (ak chceme viac šťavy možme pridať viac pretlaku alebo muku s vodou.No toto mäsko do seba naťahalo všetok pretlak a vývar a bolo neskutočne šťavnate:-*..... Podávame s ryžou pred podávanim ešte pokvapkame sojovou omáčkou:)
Diskusia k receptu