Slávky s dusenou jarnou zeleninou

redakcia - fotkaredakcia, 12. augusta 2009 15:49
Ďalšie recepty »

Varí: Branislav Štálnik

20 min
príprava
15 min
tepelná úprava

Suroviny

150 g
100 g
0,5 l
200 g
10 g
10 g
10 g
20 g
TIP: Séria kuchárskych kníh z Varecha.sk za zvýhodnenú cenu

Postup prípravy

  1. 1

    Slávky očistíme, umyjeme a jemne podusíme na pive asi 5–8 minút.

  2. 2

    Na panvici na masle osmažíme mladú jarnú zeleninu (baby mrkvička, kukurica, cuketa atď.) nakrájanú na malé kúsky. Pridáme paradajkovú omáčku (pomodoro), soľ, korenie a nakoniec najemno nakrájanú bazalku.

  3. 3

    Zeleninovú zmes dáme do stredu taniera, do kruhu oblejeme omáčkou a na vrch položíme udusené slávky.

Recept je zaradený do tagov:




TOPlist