Slávky s dusenou jarnou zeleninou

redakcia - fotkaredakcia, 12. augusta 2009

Varí: Branislav Štálnik

20 minút
príprava
15 minút
tepelná úprava

Suroviny

150 g
100 g
0,5 l
200 g
10 g
10 g
10 g
20 g

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Slávky očistíme, umyjeme a jemne podusíme na pive asi 5–8 minút.

  2. 2

    Na panvici na masle osmažíme mladú jarnú zeleninu (baby mrkvička, kukurica, cuketa atď.) nakrájanú na malé kúsky. Pridáme paradajkovú omáčku (pomodoro), soľ, korenie a nakoniec najemno nakrájanú bazalku.

  3. 3

    Zeleninovú zmes dáme do stredu taniera, do kruhu oblejeme omáčkou a na vrch položíme udusené slávky.

Recept je zaradený do kategórií:
Plody mora, Ryby, Exotické jedlá, , Predjedlá, Večera, Sezónne jedlá, Jesenné, Letné, , Dusené

Diskusia k receptu


Zatiaľ 0 komentáre