Slané palacinky s kuracím mäsom a špenátom
Erik Šaškovič
šéfkuchár Cremerie Milano v bratislavskom River Parku, 22. apríla 2011
šéfkuchár Cremerie Milano v bratislavskom River Parku, 22. apríla 2011
Foto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
porcie
Postup
-
1
Vymiešame cesto na palacinky a upražíme. Osolené kuracie prsia nakrájame na pásiky a opečieme na panvici. Baby špenát zľahka opečieme na cibuľke s cesnakom, pridáme šľahačku, osolíme, okoreníme a pridáme kuracie mäso. Spolu prehrejeme, na záver posypeme petržlenovou vňaťou.
- 2
Takto pripravené mäso navrstvíme na palacinku a zarolujeme.
- 3
Náš tip: Navrch palacinky môžeme nastrúhať parmezán alebo eidam.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu