Slané palacinky s kuracím mäsom a špenátom

Erik Šaškovič
šéfkuchár Cremerie Milano v bratislavskom River Parku, 22. apríla 2011
Slané palacinky s kuracím mäsom a špenátom
Foto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie

Suroviny

0,8 kg
200 g
3 strúčiky
0,5 l
1 ks stredná
 čerstvá
Palacinkové cesto:
350 g
0,5 l
3 ks




Postup

  1. 1

    Vymiešame cesto na palacinky a upražíme. Osolené kuracie prsia nakrájame na pásiky a opečieme na panvici. Baby špenát zľahka opečieme na cibuľke s cesnakom, pridáme šľahačku, osolíme, okoreníme a pridáme kuracie mäso. Spolu prehrejeme, na záver posypeme petržlenovou vňaťou.

  2. 2

    Takto pripravené mäso navrstvíme na palacinku a zarolujeme.

  3. 3

    Náš tip: Navrch palacinky môžeme nastrúhať parmezán alebo eidam.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia