Foto: petra5
Tento recept ma naučil otec...je veľkým fanúšikom pána Žideka a vraj ho mal v jednej z jeho skvelých relácií.Len si ho ešte trochu pozmenil Zobraziť celý popisTento recept ma naučil otec...je veľkým fanúšikom pána Žideka a vraj ho mal v jednej z jeho skvelých relácií.Len si ho ešte trochu pozmenil podľa svojho.
tepelná úprava
Postup
-
1
V prvom rade si nakrájame zeler, mrkvu a petržlen na kocky a mierne opečieme na panvici.Medzitým dáme umyté mäso do studenej vody a pridáme tam aj cibuľu, strúčik cesnaku a ja som dala aj trošku brokolice a kapusty.
-
2
Keď je zelenina mierne osmahnutá pridáme tam aj tú a varíme na miernom ohni.Korenie sa pridáva zhruba po pol hodine a soľ úplne na koniec( to platí pri hocijakom vývare). Dobrú chuť :)
To si potom dovolím nazvať vývar.