Skoro bryndzové halušky

2010 - bez fotky2010, 8. decembra 2016 12:39
Ďalšie recepty »
Skoro bryndzové haluškyFoto: 2010

Uz som davno nezarypal do tradicnych receptov, neviem aky je rozdiel ked nemam ziadnu surovinu na zahranicny recept a hrdo ho nazvem tradicnym nazvom ( a este sa budem hadat a vsetci ma budu zastavat). Sorry ani ja som nemal ani bryndzu ani halusky.

10 min
príprava
10 min
tepelná úprava

Suroviny

TIP: Séria kuchárskych kníh z Varecha.sk za zvýhodnenú cenu

Postup prípravy

  1. 1

    Sparglu dame predvarit v slanej vode. Mini zemiakove qnocchi dame uvarit v osolenej vode kym nevyplavaju. Vyberieme a pridame maslo a premiesame.

  2. 2

    Dobru ovciu fetu, ja som mal cypersku pomackame a zmiesame s cmarom. Anglicku slaninu pokrajame na kusky a oprazime na poslednu minutu dve pridame cesnak.

  3. 3

    No a na koniec prizdobime struzlinami Grana Padano.

Recept je zaradený do tagov:




TOPlist