Škoricové pečivo
Škoricové pečivo

Škoricové cereálie

janeg - fotkajaneg, 4. júla 2020
Škoricové cereálie
Foto: janeg

Domáce cereálie bez vajec a laktózy, vhodné aj do mlieka alebo len tak na chrumkanie.
Zdroj: Pinterest

2 plechy
porcie
15 minút
príprava
10-14 minút
na 170 °C

Suroviny

125 g
67 g
110 g (bezlaktózové)
2 ČL
1 ČL
1 ČL

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Zmiešame suché ingrediencie, pomaly pridáme mlieko, dobre premiešame a pridáme olej.

  2. 2

    Cesto dáme do cukrárskeho vrecka a na plech vystlaný papierom tlačíme malé guľôčky.

  3. 3

    Pečieme na 170 °C 10-14 minút.

    Škoricové cereálie - obrázok 3
  4. 4

    Skladujeme v uzatvárateľnom vrecku.

Diskusia k receptu


Zatiaľ 2 komentáre
@haji (5.7.2020 07:13)

Áno, cesto je dosť tekuté, je to boj :D Ale výsledok stojí za to.
1x haji
Zajímavý receptík, jvytláčení těsta bude nejspíš adrenalinkové.