Foto: janeg
Domáce cereálie bez vajec a laktózy, vhodné aj do mlieka alebo len tak na chrumkanie.
Zdroj: Pinterest
2 plechy
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
10-14 minút
na 170 °C
na 170 °C
Postup
-
1
Zmiešame suché ingrediencie, pomaly pridáme mlieko, dobre premiešame a pridáme olej.
- 2
Cesto dáme do cukrárskeho vrecka a na plech vystlaný papierom tlačíme malé guľôčky.
- 3
Pečieme na 170 °C 10-14 minút.
- 4
Skladujeme v uzatvárateľnom vrecku.
Tiež Škoricové pečivo:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Áno, cesto je dosť tekuté, je to boj :D Ale výsledok stojí za to.