Tento recept pochádza z televízneho programu s p.Bičanom. Používame ho pri slávnostnejších okamihoch,alebo pri návštevách,ktoré sa ohlásili dopredu a dali čas na prípravu.
6-8
porcií
porcií
30 minút
príprava
príprava
45 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
1 kg vykostené |
|
3 ks |
|
2 strúčiky rozotretý |
|
1 menšia |
|
2 lyžičky |
|
1 p.lyžicu |
|
1 lyžička |
|
|
|
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Karé vykostíme,narežeme rezne,vyklepeme,osolíme a okoreníme.
- 2
Tri vajcia,pretlačený cesnak,cibuľka narezaná na drobno,worčester,horčica a majzena vymiešame v miske a do tejto zmesi namočíme rezne na 24-48 hodín.Potom vyprážame na oleji ako bežné rezne. Podávame zo zemiakmi a zeleninovým šalátom.
- 3
Namiesto karé môžeme použiť vykostené kuracie stehnám alebo prsia.
Zaujímavé video z archívu TV Varecha
Tipy na články
Ďalšie recepty
- 2
To je tak,každý podľa chuti.Ja som opísal,ako som získal a ako mám odskúšané,na viac sa mi páči s vykostenými kuracími stehnami.