Skalolezecké karé

paveljrk - fotkapaveljrk, 10. októbra 2010

Tento recept pochádza z televízneho programu s p.Bičanom. Používame ho pri slávnostnejších okamihoch,alebo pri návštevách,ktoré sa ohlásili dopredu a dali čas na prípravu.

6-8
porcií
30 minút
príprava
45 minút
tepelná úprava

Suroviny

1 kg vykostené
3  ks
2  strúčiky rozotretý
1  menšia
2  lyžičky
1  p.lyžicu
1 lyžička




Postup

  1. 1

    Karé vykostíme,narežeme rezne,vyklepeme,osolíme a okoreníme.

  2. 2

    Tri vajcia,pretlačený cesnak,cibuľka narezaná na drobno,worčester,horčica a majzena vymiešame v miske a do tejto zmesi namočíme rezne na 24-48 hodín.Potom vyprážame na oleji ako bežné rezne. Podávame zo zemiakmi a zeleninovým šalátom.

  3. 3

    Namiesto karé môžeme použiť vykostené kuracie stehnám alebo prsia.

Diskusia k receptu

evas13
Dobrý recept, oplatí sa pripraviť. Mala som niečo podobné, ale bez cibuľky.
bozulka
Keď som ešte chodila do práce často som robila takéto mäso,úprava je veľmi rýchla a výsledok výboný.Marinády bývajú rôzneho druhu a všetky sú dobré.
paveljrk
evas 13 a bozulka.
To je tak,každý podľa chuti.Ja som opísal,ako som získal a ako mám odskúšané,na viac sa mi páči s vykostenými kuracími stehnami.
janazjarku
Tento rezeň poznám pod názvom "Rošťák" podávajú ho v reštaurácií u "starej mamy" príloha býva pečené zemiaky, volské oko a dokonca tatarka :-)
paveljrk
janazjarku:Všetko je možné.Ja som tak predal,ako som kúpil.Viem o ňom z TV a od vtedy ho robím.Ja sám ho nejem,no mám radosť s toho,až vidím,že chutí.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia