Foto: matavarecha
moje milované: cestoviny, sviečková, zeleninka mňam mňam...
porcie
Postup
-
1
Mäso nakrájame na dlhé pásiky, v miske zmiešame solamyl, sójovú omáčku, korenie, soľ, olej, steakové korenie a necháme mäso namarinovať asi 1 hodinu. Po hodine zohrejeme suchú panvicu a mäso sprudka za stáleho miešania opečieme asi 3 min. Pridáme nakrájanú cuketu a opekáme spolu s mäsom. Brokolicu si pred pripravíme na pare, rozoberieme na malé ružičky a mäkkú pridáme k mäsu. Podlejeme asi 1 dcl vody. A necháme chvíľočku povariť aby sa spojili chute. Medzitým si uvaríme široké rezance. Nepremývame ich žiadnou vodou iba scedíme a pridáme ku mäsu premiešame a hneď servírujeme
- 2
v miske zmiešame solamyl, sójovú omáčku, korenie, soľ, olej, steakové korenie
- 3
necháme mäso namarinovať asi 1 hodinu
- 4
mäso sprudka za stáleho miešania opečieme asi 3 min.
- 5
Pridáme nakrájanú cuketu a opekáme spolu s mäsom
- 6
Brokolicu si pred pripravíme na pare, rozoberieme na malé ružičky a mäkkú pridáme k mäsu. Podlejeme asi 1 dcl vody. A necháme chvíľočku povariť aby sa spojili chute.
- 7
Medzitým si uvaríme široké rezance. Nepremývame ich žiadnou vodou iba scedíme a pridáme ku mäsu premiešame a hneď servírujeme
- 8
ja som použila rezance z troch vajec
- 2
Diskusia k receptu