Široké rezance s hovädzím (fotorecept)

Autor receptu: matavarecha

moje milované: cestoviny, sviečková, zeleninka mňam mňam...

4
porcie

Postup

  1. Mäso nakrájame na dlhé pásiky, v miske zmiešame solamyl, sójovú omáčku, korenie, soľ, olej, steakové korenie a necháme mäso namarinovať asi 1 hodinu. Po hodine zohrejeme suchú panvicu a mäso sprudka za stáleho miešania opečieme asi 3 min. Pridáme nakrájanú cuketu a opekáme spolu s mäsom. Brokolicu si pred pripravíme na pare, rozoberieme na malé ružičky a mäkkú pridáme k mäsu. Podlejeme asi 1 dcl vody. A necháme chvíľočku povariť aby sa spojili chute. Medzitým si uvaríme široké rezance. Nepremývame ich žiadnou vodou iba scedíme a pridáme ku mäsu premiešame a hneď servírujeme
  2. v miske zmiešame solamyl, sójovú omáčku, korenie, soľ, olej, steakové korenie
  3. necháme mäso namarinovať asi 1 hodinu
  4. mäso sprudka za stáleho miešania opečieme asi 3 min.
  5. Pridáme nakrájanú cuketu a opekáme spolu s mäsom
  6. Brokolicu si pred pripravíme na pare, rozoberieme na malé ružičky a mäkkú pridáme k mäsu. Podlejeme asi 1 dcl vody. A necháme chvíľočku povariť aby sa spojili chute.
  7. Medzitým si uvaríme široké rezance. Nepremývame ich žiadnou vodou iba scedíme a pridáme ku mäsu premiešame a hneď servírujeme
  8. ja som použila rezance z troch vajec