:)
na 180 °C
Suroviny
| 3 - 4 kusy (staršie) |
|
| 8 vajec |
|
| 400 - 500 g |
|
| 1 lyžička |
|
| 1 lyžica |
|
| podľa chuti |
|
| podľa chuti zelená |
|
| 1 menšia |
|
| 3-5 strúčiky |
|
Postup
-
1
rožky nakrájame do misky.K nim pridáme rozbité vajcia premiešame a necháme stáť aspoň 5 hodin(alebo cez noc) v chlade. (vajcia keďže su dosť drahe možme vymeniť za mlieo alebo vodu a nechať postáť aspoň 2 hodinky v chlade potom pridáme aspon 2-3 vajcia už až ked budeme robiť zmes:)
-
2
Po odstatí pridáme mäso,cibuľu nakrájanu na malé kocky,cesnak,okoreníme,posolíme pridáme ostatné ingrediencie nadrobno nasekanu petržlenovu vňať. Podľa hustoty možme pridať 2 lyžice struhanky.
-
3
Vložíme do vymastenej bravčovou masťou a struhankou vysypanej formy
-
4
uhladíme a vrch potrieme rozšľahaným vajíčkom.
-
5
Pečieme v predhriatej rúre 180 stupnov asi 40 minutiek:) Podávame s čím koľvek mne chutí iba tak s chlebíkom:D









Bavorská sekaná:
br.meso,hovedzie meso,rýchlosol,studená voda,koreniny
nakoniec múka hrubá príp.sojová.Tuším sme to piekli
pri 150 st.C,aby to nepraskalo.Zakryjeme papierom.
Si šikovná .Ahoj
@mesiar50 vajcia netreba vtedy, keď sa robí čisto iba z mäsa, bez pridania pečiva, tak ako si napísal recept, ale keď sa robí s pečivom, treba aj vajcia, aby sa to pekne spojilo.
@kajusiqq pekne si spracovala recept a nafotila. Si šikovná.
Áno máš úplnú pravdu.Vajcia sa aplikujú aj pri
výrobe fašírok.Ďakujem za opravu.