Segedínsky guláš špeciál
Jozef Ševčík
šéfkuchár reštaurácie Pulitzer U zlatého jeleňa v Bratislave, 6. mája 2015
šéfkuchár reštaurácie Pulitzer U zlatého jeleňa v Bratislave, 6. mája 2015
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
10
porcií
porcií
20 minút
príprava
príprava
100 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Nakrájané mäso urestujeme aj s cibuľkou, pridáme červenú papriku, kyslú kapustu, podlejeme, dochutíme a dusíme.
- 2
Keď je všetko mäkké, asi po 90 minútach dochutíme, zahustíme smotanou na varenie a prevaríme. Podávame s knedľou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
to je dosť až na 10 k´g klobás :-)
tiež si si mohol dať kratší nick, kto to má celé vypisovať. :-)))
Zdroj: ING. J. BERANEK et al. 1991. Receptury teplých pokrmu. Praha : Merkur Praha. 1991. 575s. ISBN 80-7032-588-7.
ja odpadnem od uzasu, co to ty mas za poklady.
slovenskom jazyku je táto,tá má až 1090 strán: www.abcknihy.sk/Kniha/nove-receptury-a-technologia-pokr...