Recept som dostala od synovcovej manžely a je fantastisky dobrý.
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Opražíme cibuľu,(ja ju strúham na jemnom strúhadle, lebo dcéra to ináč nechce jesť keď vidí cibuľu.) Asi 250 - 300g jemne posolených šampiňónov podusíme na cibuľke.
- 2
Keď si šampiňónky pustia šťavu pridám rascu, za dve hrste buď surového alebo mrazeného hrášku, prípadne kukuricu (niekedy dám oboje, podľa chuti), alebo jednu menšiu konzervu a všetko spolu podusíme do mäkka.
- 3
Pridám na malé kocky pokrájané tofu, lahôdkové alebo údené, ale to už nevarím, vypnem sporák a nechám cca 5 minút zohraiať pod pokrievkou. Znovu prihriať, ale už nevaríť, vypnúť a roztopiť bambino alebo iný topený syr. Podávame so zemiakmi a hlávkovým šalátom. Chutné je to aj s cestovinou. Dobrú chuť želám.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu