Šampiňonová omáčka so syrom

stelli - fotkastelli, 15. novembra 2012

klasická hubová trošku vylepšená syrom

15 minút
príprava
10 minút
tepelná úprava

Suroviny

1 väčšia
0,5 l
 niva alebo bambino
 podľa potreby

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    cibuľu orestujeme na masle,a pridáme šampiňony.Potom prilejeme trochu vody,pridáme soľ,čierné korenie,vegetu zakrijeme a varíme 5-10minut.

  2. 2

    smotanu zmiešame s trochou hladkej múky a pridáme k šampiónom a povaríme . --ked už vrie pridáme syr a petržlenovú vňať.

  3. 3

    podávame s kysnutými knedľami

Diskusia k receptu

2 komentáre k receptu
Hubové-hríbové robievam, hlavne muž ich má rád, naposledy to bola hliva, žampiňóny som ešte nerobila, ale najlepšie by boli dubáky, ale tie nie sú, no stačili by aj modráky ( suchohríby).

Pridaj komentár k receptu: