Šalát zo šampiňónov

redakcia - fotkaredakcia, 3. júla 2009

Suroviny

250 g
1 PL
1 šálka
 lístky

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Šampiňóny očistíme a nakrájame na tenké plátky. Osolíme ich a na masle podusíme na miernom ohni. Dusíme dovtedy, kým sa neodparí všetka voda, pričom šampiňóny nesmú zružovieť.

  2. 2

    Potom ich okoreníme a necháme vychladnúť. Majonézu rozmiešame s citrónovou šťavou a pomiešame s vychladnutými šampiňónmi.

  3. 3

    Podávame na mise vyloženej listami hlávkového šalátu

Diskusia k receptu

0 komentárov k receptu

Pridaj komentár k receptu: